06 223 069 84

Professional Peeling

Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging en leidt tot significante verbetering in huidverjonging. Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledig vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.

De Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Dode huidcellen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven. Iedereen die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren dient deze vernieuwende behandeling absoluut te overwegen.

Mensen die last hebben van: rimpels, grove structuur (ook acne littekens), pigmentvlekken zonbeschadigde huid, elasticiteit afname en vale (rokers)huid zullen het meeste profijt van de behandeling hebben; vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

Professional Peeling incl. 10 ampullen kuur
 € 195,- 

Stap 1: Voorbehandeling: u gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling
Stap 2: In de salon wordt de ongeveer 60 minuten durende behandeling uitgevoerd
Stap 3: De huid gaat binnen enkele dagen vervellen
Stap 4: Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’huid

Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara