06 223 069 84

Schoonheidssalon Amara

In 2010 zijn Simone en Sanne samen een schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam gestart. Bij Salon Amara kun je voor allerlei soorten behandelingen terecht. De schoonheidsbehandelingen worden gegeven met het merk Pascaud. De salon is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering voor mannen en vrouwen. 

'Als de BEAUTY TRIANGLE in BALANS is,
zul je werkelijk STRALEN'

Over ons

Simone Huizer
Schoonheidsspecialiste

Simone is een aanwinst voor de salon! En is al 22 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Door de jaren heen heeft Simone vele trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Ook heeft ze veel ervaring met huidproblemen en heeft ze altijd een goed advies of een mooi behandelplan hoe het probleem aan te pakken.

Sanne Huizer
Allround-Schoonheidsspecialiste

Sanne is nu 7 jaar schoonheidsspecialiste in de salon. Het leukste vind ze mensen nog mooier maken dan dat ze al zijn. Dat kan bijvoorbeeld met kunstnagels, wimperextensions of een pedicure behandeling. Schoonheidsbehandelingen geven is wat ze het liefste doet. Ze vind het heel mooi om te zien hoe groot de kracht is van de huid. En haar passie is dan ook om de huid op de juiste manier te stimuleren voor een geweldig resultaat.

Manon de Kok
Nagelstyliste, Schoonheidsspecialiste en Pedicure

Manon is begin 2017 werkzaam als nagelstyliste in de salon. Je kunt bij haar terecht voor mooie gemanicuurde nagels maar ook  voor een schoonheidsbehandeling of een pedicurebehandeling. Eigenlijk kan je bijna voor alles bij Manon terecht! De afwisseling in haar werk vind ze het leukst. De dagen dat Manon bij ons in de salon aanwezig is op dinsdag en woensdag van 9:00 uur tot 21:00 uur

Martine Nortier
Medisch Pedicure

Elke maandag vanaf 15 uur is Martine bij ons aanwezig in de salon. Martine is sinds 2012 gediplomeerd pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. Het behandelen van voetproblemen en het verhelpen van de klachten vind Martine een uitdaging. De teennagels voorzien van een Lac Sensation maak de behandeling helemaal compleet.

Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara