06 223 069 84

Body-wizard Duo Cryolipolyse

Nu bij ons in de salon! Wij zijn razend enthousiast dat wij deze behandeling nu aan jou kunnen bieden. We hebben met de Pascaud Contour gemerkt dat er heel veel vraag is naar lichaamsbehandelingen om het lichaam te contouren. Maar vaak zijn er nog zone’s waarbij er nog net teveel vetcellen aanwezig zijn. Dit kunnen wij nu ook voor jou aanpakken. 

Over het algemeen heb je aan 3 behandelingen al genoeg voor het gewenste resultaat. Tussen de behandelingen zit 10-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen zijn na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. 

Wat kunnen we behandelen?

  • Buik
  • Love handels
  • Billen
  • Bovenbenen
  • Armen
  • Onderkin 

Hoe voelt het aan en waar gaat het vet naar toe?

De behandeling is niet pijnlijk, wel kan het trekkend aanvoelen. Eerst word de huidverwarmd tot 40 graden. Daarna brengen we de temperatuur naar beneden tot -11 graden. De eerst 10 minuten zullen als koud ervaren worden na 10 minuten verdwijnt de kou en zal het overgaan op gevoelloosheid. Zodra de vetcellen zijn gekristalliseerd, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelende vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. We kunnen in 1 uur maximaal 4 plaatsingen doen.

Het verschil tussen de Pascaud Contour en de Bodywizard:

De naam zegt het al de Pascaud Contour is echt voor het terug brengen van de contouren in het lichaam. Ook pakt het de vetophopingen aan. Maar het werkt vooral om de huid te verstevigen en te verstrakken. De Bodywizard werkt puur op de vetcellen we kunnen dus heel gericht gaan kijken welke zones we het beste gaan behandelen. 

Kennismakingsactie! 1ste plaasting
 € 98,- 

1 plaatsing
 € 175,- 

Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara