06 223 069 84

Tanden bleken

Tanden bleken is de nieuwkomer op het gebied van gebitsreiniging. Het werkt veilig, makkelijk, super snel en vooral: het geeft je een geweldig resultaat! Een schitterende, stralende, sprankelende glimlach in no time.

Door verschillende factoren veranderen je tanden met de tijd van kleur. Zoals roken of het drinken van koffie, thee of wijn. Deze verkleuringen kunnen makkelijk worden verwijderd met de juiste technieken. Ons merk gebruikt geen fluoride of peroxiden. Hoewel peroxide zeer effectief is in het bleken van de tanden, beschadigt het ook het tandglazuur. Daardoor worden de tanden kwetsbaarder en gevoeliger voor verkleuringen. In plaats daarvan gebruiken we een wetenschappelijke mix van natuurlijke ingrediënten, zoals natrium bicarbonaat om op een veilige maar zeer effectieve manier die stralende, witte, glimlach te creëren, zonder je tanden te beschadigen.

Behandeling 20 min.
 € 45,- 

Behandeling 40 min.
 € 65,- 

Behandeling 60 min.
 € 85,- 

Tijdens en na de behandeling

De behandeling

  • Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden, dus niet op tandheelkundig werk. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee.
  • Tijdens de behandeling kun je gewoon gebruik maken van je telefoon.
  • Het liefst de tanden gepoetst hebben voor de behandeling. Het zorgt voor een nog beter resultaat. Mocht dit niet lukken dan kunt u dit ook in de salon doen.

Resultaat

  • Na de behandeling zijn de tanden 2 tot 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u veel koffie en rookt u veel, dan zullen uw tanden sneller verkleuren.

Na de behandeling

  • U kunt het beste de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, thee, rode wijn, cola en andere kleurhoudende  consumptie nuttigen. Ook roken wordt de eerste 12 uur sterk af geraden.
  • Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de behandeling elke 6 maanden te herhalen.
Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara