Schoonheidssalon Amara

In 2010 zijn Simone en Sanne samen een schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam gestart. Moeder en dochter hebben zich ontwikkeld tot huidspecialisten met het merk Pascaud. Hun doel is om de huid zoveel mogelijk op eigen kracht te verbeteren. Dit doen ze door verschillende behandelingen te combineren, zowel manueel als met de innovatieve apparatuur van Pascaud. Zij werken met de  Pascaud Wave (RF), Pascaud L3 (laser) en met de winnaar van de beauty award 2019  de Pascaud Contour. Deze behandelingen werken zo doeltreffend dat dit gegarandeerd de huid aanzet tot huidverbetering! Vanaf 2019 is het team uitgebreid met een nieuw team lid Amanda. En samen gaan ze dit jaar de uitdaging aan om zoveel mogelijk mensen online te helpen met de nieuwe cursus die ze hebben gelanceerd, meer informatie is te vinden onder het kopje “online training”.

Maak eens een afspraak bij één van ons en kijk wat we voor jou kunnen betekenen, vraag bijvoorbeeld om een demo behandeling aan om zelf te ervaren wat de behandelingen voor jou huid kunnen betekenen. Je zult zien dat de huid doormiddel van de juiste begeleiding veel mooier kan worden.

Met een demo behandelingen kunnen wij u laten ervaren wat Pascaud kan doen voor uw huid.

'Als de BEAUTY TRIANGLE in BALANS is,
zul je werkelijk STRALEN'

Over ons

Simone Huizer
Schoonheidsspecialiste

Simone zit al 32 jaar in het vak! Ze doet dit nog steeds met heel veel liefde en plezier! Met al haar kennis over de huid kan zij voor jou het perfecte behandeladvies en productadvies geven voor jou huid. Simone houdt altijd de nieuwste ontwikkelingen in de gaten op het gebied van huidverbetering. Zo kun je bij ons je DNA laten af nemen die zal worden opgestuurd naar de Universiteit van Maastricht om te onderzoeken wat jij te kort komt in je huid en waar je aan moet gaan werken. Als eindresultaat krijg je een unieke code waarin een overzicht staat wat jouw tekorten zijn. Hiervoor hebben wij verschillende serums waarmee jij die tekorten kunt aanvullen en jij je huid de juiste extra verzorging biedt! Er kan zo een heel gericht huidplan worden gemaakt.

Sanne Huizer
Allround-Schoonheidsspecialiste

Sanne is nu 11 jaar schoonheidsspecialiste in de salon. Het leukste vind ze mensen nog mooier maken dan dat ze al zijn. Dat kan bijvoorbeeld met kunstnagels, wimperextensions of een pedicure behandeling. Schoonheidsbehandelingen geven is wat ze het liefste doet. Ze vind het heel mooi om te zien hoe groot de kracht is van de huid. En haar passie is dan ook om de huid op de juiste manier te stimuleren voor een geweldig resultaat.

Amanda de Jong
Allround-Schoonheidsspecialiste

Amanda is 4 jaar bij ons werkzaam in het team als schoonheidsspecialiste, vorig jaar heeft zij zich bijgeschoold tot nagelstyliste. Zij oefent haar vak met veel passie en plezier uit. Je kunt bij haar terecht voor behandelingen gericht op huidverjonging en verbetering. Ook voert zij verschillende lichaamsbehandelingen uit zoals de Pascaud Contour en Cryolipolise. Zij vind het heel erg fijn om mensen een ultieme, ontspannende ervaring te geven. Boek een bindweefselmassage en ervaar zelf de krachtige en rustgevende handen van Amanda!

AdobeStock 192984243
Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara