06 223 069 84

Schoonheidssalon Amara

In 2010 zijn Simone en Sanne samen een schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam gestart. Moeder en dochter hebben zich ontwikkeld tot huidspecialisten met het merk Pascaud. Hun doel is om de huid zoveel mogelijk op eigen kracht te verbeteren. Dit doen ze door verschillende behandelingen te combineren, zowel manueel als met de innovative apparatuur van Pascaud. Zij werken met de  Pascaud Wave (RF), Pascaud L3 ( laser) en met de winnaar van de beautyaward 2019  de Pascaud Contour. Deze  behandelingen werken zo doeltreffend dat  dit gegarandeerd tot huidverbetering! Verder kunt u bij Salon Amara voor allerlei soorten behandelingen terecht zoals kunstnagel systemen en wimperextensions. Ook voor pedicure  en microblaiding kunt u bij deze dames terecht.

Maak eens een afspraak bij één van onze medewerkers en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen, vraag bijvoorbeeld om een demo behandeling dan kun jij zelf eens zien en ervaren dat je nog mooier kunt worden..

Met een demo behandelingen kunnen wij u laten ervaren wat Pascaud kan doen voor uw huid.

'Als de BEAUTY TRIANGLE in BALANS is,
zul je werkelijk STRALEN'

Over ons

Simone Huizer
Schoonheidsspecialiste

Simone is een aanwinst voor de salon! En is al 23 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Door de jaren heen heeft Simone vele trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Ook heeft ze veel ervaring met huidproblemen en heeft ze altijd een goed advies of een mooi behandelplan hoe het probleem aan te pakken.

Sanne Huizer
Allround-Schoonheidsspecialiste

Sanne is nu 8 jaar schoonheidsspecialiste in de salon. Het leukste vind ze mensen nog mooier maken dan dat ze al zijn. Dat kan bijvoorbeeld met kunstnagels, wimperextensions of een pedicure behandeling. Schoonheidsbehandelingen geven is wat ze het liefste doet. Ze vind het heel mooi om te zien hoe groot de kracht is van de huid. En haar passie is dan ook om de huid op de juiste manier te stimuleren voor een geweldig resultaat.

Bianca Verheul
Nagelstyliste

Bianca is sinds 2020 werkzaam als enthousiaste nagelstyliste in de salon. Je kunt bij haar terecht voor prachtige gemanicuurde nagels met een verstevinging  van onze soak-off gel. Haar passie ligt echt in dit vak en dat merk je. Zo verlaat jij onze salon altijd met een prachtige set kunstnagels waar je ontzettend blij van wordt.

Amanda de Jong
Schoonheidsspecialiste

Vanaf 1 maart 2020 zijn wij ontzettend blij met Amanda als onze schoonheidsspecialiste. Ze heeft namelijk feeling voor het vak verzorging, ze is namelijk ook kapster maar haar hart ligt bij het verzorgen van huid en lichaam. Een echte aanwinst voor onze salon. Kom snel langs om kennis met haar te maken, boek één van onze huidverbeterende behandelingen waarin zij is gespecialiseerd.

Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara