06 223 069 84

My Skincaud

My Skincaud is een onderdeel van het merk Pascaud. Het geeft informatie prijs over de aanleg van jou huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst.

 De DNA-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine en hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. Het kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

 Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met de Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test en bijhorende serums heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerde professor in complexe genetica.

 Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA? Pascaud heeft zich laten inspireren door DNA en daaruit heeft ze 7 gespecialiseerde serums ontwikkeld, die je kunt gebruiken in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.

 Er zijn 7 verschillende serums ontwikkeld. Ieder serum bestaat uit een zeer krachtige zuivere formulering. In alle 7 serums zijn de werkstoffen gericht op 1 specifiek doel, zoals bijvoorbeeld het voorkomen van rimpels, pigmentvlekken of dehydratie. Hierdoor bevat elk serum ingrediënten van een hele hoge concentratie. Wanneer er behoefte is aan het aanpakken van meerdere ‘problemen’ kunnen verschillende serums gecombineerd worden.

Wilt u een behandeling ervaren of een huidprobleem behandelen?
afspraak maken →

© Schoonheidssalon Amara